[ X ]
[ X ]
[ X ]
Furtuna de astăzi din Capitală a doborât mai mulți copaci. Echipele de intervenție se ocupă de înlăturarea consecințelor
23 Iunie

În urma condiţiilor meteo, în Chişinău au fost doborâţi sau au fost parţial afectaţi de vânt mai mulţi copaci, transmite CURENTUL.

În special, pe str. Gheorghe Asachi, pe str. A. Puşkin, pe şos. Hânceşti şi şos. Munceşti copacii au căzut pe partea carosabilă sau au afectat reţeaua de contact a Regiei Transport Electric. În rezultat, circulaţia transportului, inclusiv a troleibuzelor, pe anumite porţiuni de drum a fost sistată.

Echipele de intervenţie din cadrul ÎM „Asociaţia de Gospodărire a Spaţiilor Verzi” şi ai ÎM „Regia Transport Electric Chişinău” au intervenit deja în teren, pentru a asigura înlăturarea consecinţelor furtunii şi deblocarea străzilor.

La moment, şi angajaţii Regiei „Exdrupo” acţionează pentru a curăţa străzile şi reţelele pluviale afectate de ploaie şi evacuează nămolul şi deşeurile aduse de vânt şi ape.

Cetăţenii care vor să sesizeze autorităţile în privinţa pagubelor produse de ploaie, sunt îndemnaţi să o facă la următorul număr de telefon: „022-22-22-67″ – Dispeceratul Central Municipal.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților