[ X ]
[ X ]
[ X ]
Furau capace de canalizare de pe teritoriul raionului Florești. Trei bărbați riscă până la 4 ani închisoare
22 Ianuarie

Polițiștii din Florești au identificat și reținut trei bărbați, după ce au furat mai multe capace de canalizare de pe teritoriul raionului Florești, transmite CURENTUL.

Angajații Inspectoratului de Poliție Florești au fost sesizați de autoritățile locale precum că, pe parcursul lunii ianuarie, persoane necunoscute au sustras mai multe capace de fontă, 21 de metri de gard metalic şi două transformatoare electrice.

Astfel, ca urmare a măsurilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, polițiștii au identificat și reținut trei suspecţi de săvârşirea furturilor. Aceștia s-au dovedit a fi trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, doi dintre ei locuitori ai satului Rădulenii Vechi, iar unul din orașul Florești.

La data de 21 ianuarie, în cadrul acţiunilor de urmărire penală, polițiștii au ridicat de la un depozit amplasat în extravilanul satului Răduleni Vechi, 27 de capace de fontă şi un transformator electric dezmembrat.

Fiind audiaţi, suspecţii şi-au recunoscut vina, declarând că acţionau în grup, pe timp de noapte, în intervalul orelor 24:00-03:00, cu două automobile de model Wolkswagen T4.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru furt. Suspecţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore, iar dacă vinovăţia le va fi dovedită, aceştia riscă până la 4 ani privaţiune de libertate.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților