[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fruntaș PAS despre„Platforma pentru Chișinău”: Vom continua să stăm pe pozițiile noastre
14 Noiembrie

Lilian Carp, fostul candidat al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de primar al capitalei, a venit cu o reacție la conferința susținută ieri de Ion Ceban, primarul ales al capitalei – pentru al doilea mandat, în cadrul căreia a spus că este gata să implementeze prevederi din programele altor partide, inclusiv PAS, și a propus crearea în Consiliul Municipal Chișinău (CMC) a unei „Platforme pentru Chișinău”, informează CURENTUL. 

Fruntașul PAS a spus că a văzut „noile vechi apucături ale lui Ion Ceban, care, din păcate, toată campania electorală a stat în subsolul MAN”.

„Eu am înțeles practica acestui escroc politic, pe care nimeni nu-l mai crede pentru că în primul său mandat a îndeplinit doar 20% din program…”, a declarat Lilian Carp în cadrul unui live pe Facebook, acuzând pe Ion Ceban că a preluat unele prevederi din programul său electoral.

Vicepreședintele PAS a subliniat că, acum, în Chișinău, cel mai important lucru e Planul Urbanistic General.

„Noi ne vom baza pe agenda noastră, iar hârtia de turnesol va fi Planul Urbanistic General, pentru a opri mafia imobiliară din oraș și a face Chișinăul confortabil”, a mai spus el.

Potrivit lui Lilian Carp, „nu este locul lui Ion Ceban acolo unde este, dar e voința populației”.

„Noi vom pune accent și pe Fondul de Dezvoltare a Suburbiilor după principiile programului „Satul European”… Vom continua să stăm pe pozițiile noastre, să asigurăm transparență decizională și vom lupta împotriva lucrărilor de fațadă. Vom pune accent pe rezolvarea problemelor oamenilor, fără a băga de seamă toate șmecheriile politice pe care le încearcă acest escroc”, a mai spus el, adăugând că, cu prima ocazie, PAS va anunța cum va acționa în CMC.

Inapoi la arhiva noutaților