[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fruntaș PAS, despre negocierile cu PSRM: „Nouă chiar nu ne arde”
16 Iunie

Deputatul fracțiunii Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Grosu, punctează că PAS nu va purta negocieri cu PSRM, așa cum s-a vehiculat în spațiul public zilele trecute, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, Igor Grosu a menționat că formațiunii din care face parte „nu-i arde de teoriile conspirației”, în contextul numărului mari de infectări cu COVID-19 din ultimele zile.

„Asta-i ultima formațiune cu care noi am purta negocieri. Noi chiar ne uităm că lucrurile degradează strașnic, cu o viteză nemaipomenită. Și le amintesc la cei care fac aluzii: 406, 366, iar 366 – în trei zile și 13 decedați ieri. Iată, pe fundalul la curba asta ascendentă, cuiva îi arde acum de speculații și de teoria conspirației? Nouă chiar nu ne arde, noi ne temem că au mai rămas câteva zile și spitalele noastre pur și simplu n-o să mai poată primi pacienți. Punct. Dacă alți colegi au o soluție mai deșteaptă la acest moment, să vină și să o spună. Atât! Pe noi ne interesează acum securitatea sănătății cetățenilor Republicii Moldova”, a spus Igor Grosu.

Totodată, deputatul s-a referit și la soluțiile Platformei „DA” privind înclouirea Guvernului.

„Da, și noi i-am întrebat: matematica? Da, știm, guvernul acesta trebuie să plece, dar între a dori ca el să plece și a-l pleca, și a găsi altul e nevoie de matematică. Voturile lui Șor nu pot fi acceptate. Dacă cineva s-a resemnat și a uitat ce a făcut Șor, mă rog, noi n-am uitat. Un guvern votat cu voturile lui Șor o să fie un guvern și mai izolat decât guvernul Chicu. Noi de acesta guvern ne dorim?”, a mai spus Igor Grosu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților