[ X ]
[ X ]
[ X ]
Frații Sergiu și Zalina Marghiev felicitați de Chiril Gaburici pentru performanțele obținute la Campionatul R. Moldova de atlestism
7 Februarie

Candidatul la alegerile parlamentare în circumscripția 31 (Chișinău), Chiril Gaburici i-a felicitat pe sportivii Sergiu Marghiev și sora acestuia Zalina Marghiev pentru performanțele obținute, în cadrul Campionatului Republicii Moldova de atletism în sală și aruncări lungi în aer liber pentru seniori și juniori, transmite CURENTUL.

Sportivii noștri au fost medaliați cu aur la proba aruncarea ciocanului.

„Am mers la ei cu o zi înainte să le urez succes și am cunoscut-o pe mama lor, Alexandra, cu care am avut o discuție foarte caldă. Știu că este mult de muncit, știu că Republica Moldova trebuie să își susțină sportivii și campionii, iar construcția Chișinău Arena este un pas mare în crearea condițiilor bune pentru acest domeniu. Urez familiei Marghiev multă sănătate, putere de muncă, rezistență și curaj ”, a menționat Chiril Gaburici.

Potrivit lui Chiril Gaburici, construcția edificiului „Chișinău Arena” va contribui la dezvoltarea performanțelor sportive și la promovarea imaginii Republicii Moldova, asigurând totodată țării noastre o generație de oameni sănătoși și dornici de a schimba lucrurile spre bine.

Cristina Pendea

2-4-1024x576

Inapoi la arhiva noutaților