[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fracțiunea Partidului ”Șor” nu participă la ultima ședință a Parlamentului din sesiunea de primăvară
31 Iulie

Fracțiunea parlamentară a Partidului „Șor” nu participă la ultima ședință a Parlamentului din sesiunea de primăvară, informează CURENTUL.

Deputații spun că în această ședință urmează să fie votat proiectul de lege care interzice membrilor Partidului „ȘOR” să candideze la alegeri, în următorii trei ani.

Deputații Partidului „ȘOR” reiterează că acest proiect de lege este anticonstituțional, iar argumentele prezentate de guvernarea PAS în susținerea documentului sunt bazate pe interpretări eronate ale legislației și judecăți de valoare, ceea ce este inadmisibil și condamnabil.

De asemenea, Partidul „ȘOR” nu susține hotărârea Guvernului de prelungire a stării de urgență pentru încă 60 de zile, care va fi votată astăzi de majoritatea PAS, deoarece este neîntemeiată, din perspectivă politică, socială și economică.

Tot astăzi, majoritatea PAS va vota în lectură finală proiectele legislative care prevăd denunțarea mai multor acorduri importante cu CSI, inclusiv în domeniile muncii și antreprenorialului.

„Fracțiunea Partidului „ȘOR” constată cu regret că și în sesiunea primăvară 2023, majoritatea PAS a ignorat proiectele sociale și economice propuse de deputații echipei lui Ilan Șor, care ar fi rezolvat problemele stringente ale populației. În schimb, a promovat și votat legi care au îngreunat viața cetățenilor, au dezbinat politic și etnic societatea și au permis regimului criminal Sandu-PAS să persecute opoziția politică.

Precizăm că, deputații fracțiunii Partidului „ȘOR” nu intră în vacanță, dar vor continua să muncească în teritoriu, să implementeze proiecte sociale și de infrastructură și să ajute cetățenii, indiferent de preferințele politice, să facă sărăciei”, menționează formațiunea.

Inapoi la arhiva noutaților