[ X ]
[ X ]
[ X ]
FOTO//Vizită inopinată la Gheorghe Cavcaliuc în birou! Ce a fost forțat să facă
23 Decembrie

Şeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc a avut parte de o vizită inopinată, aseară tîrziu, în biroul său, transmite CURENTUL.

Cavcaliuc a fost vizitat de fii săi, Cezar și Bogdan, care au venit să-l ia acasa, scrie demnitarul pe contul sau de facebook.

„Ce poate fi mai frumos pentru un părinte decât o vizită inopinată la serviciu făcută de către feciori într-o seară de vineri. La întrebarea mea de ce au venit la așa oră târzie la mine la birou, cel mic mi-a zis că au venit să mă ia acasă că de altfel, iarași voi veni prea târziu de la serviciu.  Cu toate acestea, Bogdan și Cezar au fost nevoiți să mă aștepte ceva vreme pentru ca eu să finisez lucrul început, timp în care aceștia au decis să dea o partidă de șah, dar nu au ezitat nici să măsoare chipiurile de polițist din colecția mea și să analizeze minuțios uniforma de polițist din dulap.

În cele din urmă, când au văzut că tatăl mai muncește și nu se grăbea să meargă acasă, mi-au dat o mică lecție de engleză scriindu-mi pe tabla din birou “Daddy, let’s go home!”. Chiar dacă cunoștințele mele de limbă engleză sunt sumare deoarece fac engleza de câteva luni, am citit și imediat le-am executat ordinul viitorilor polițiști”, susține șeful interimar al IGP.

cav1 cav2 cav3 cav4 cav5 cav6

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților