[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Wow, arată incredibil – a slăbit 40 de kilograme în 10 luni! Află-i secretul!
21 Octombrie

Tanya Goncear, influencer, în 10 luni, a slăbit 40 de kilograme, şi și-a schimbat mărimea hainelor de la 2XL la L, iar aceasta se datorează sportului făcut după o metodă de autor a antrenorului personal. De asemenea, ea are şi un regim alimentar sănătos, transmite CURENTUL.

Tanya, pe reţele de socializare, spune că nu este un drum greu, este mai mult lung.

„De la 134 kg la 97 kg; De la 126 cm la 111 cm la umeri; De la 112 cm la 85 cm la talie; De la 132 cm la 111 cm la bazin; De la 41 mărime încălțăminte la 40; De la E la C sau de la 5 la 3 (sâni); De la buze roșii la buze nude; De la haine „de care-or fi” la haine „care plac”; De la inele de pe inelar mutate pe cel mijlociu; De la presiunea arterială zilnică 136 la 120; De la gâfâit sufocant la urcarea a 2 etaje, la urcat zvelt până la al 15 etaj; De la fotografii de sus în jos (sau ascunsă după alții) la fotografii de jos în sus; De la ținută gârbovită la umeri îndreptați; De la „șoarece ascuns” (pe alocuri) la încrezătoare; De la monotonie la diversitate” – a dezvăluit ea, pe reţele de socializare, acum o lună de zile, precizând că nu se va opri aici.

Totodată, pe lângă sală a făcut şi schimbări în alimentaţie: „E clar că toată lumea înțelege că pentru a mă transforma cu aproape 40 de kilograme, am făcut și schimbări alimentare. Deci, eu nu am o dietă sau un meniu. Antrenorul Alexei Pervanciuc nu mi-a oferit-o! Dar m-a învățat să îmi formez propriul meniu” – spune Tanya, pe Instagram.

La fel, a mai dezvăluit ce a învățat pe parcursul acestei perioade. Iată ce spune ea: „Eu am nevoie de cei mai importanți macronutrienți: Proteine, Grăsimi și Carbohidrați în cantități potrivite masei mele. Apoi am învățat în ce produse alimentare se găsesc. Apoi am învățat care nutrienți sunt benefici pentru organism. Apoi am învățat cum să-i combin între ei. Apoi am învățat să îi consum în cantitățile necesare. Apoi am învățat să citesc etichetele produselor. Acum deja știu pe de rost ce și cât conține. Am învățat să merg la restaurante și să aleg nu după cantitate mare și preț redus, dar după calitate și modul de preparare. Am învățat să-mi gătesc rapid mâncarea. Am învățat că corpul nostru nu are nevoie de mâncăruri prelucrate termic îndelungat. Are nevoie de mâncare simplă și mie îmi place așa simplu. Am făcut rutină din a mânca aceeași mâncare zilnic. Da, eu nu am timp de gătit și îmi convine”.

Pe lângă aceasta, Tanya a menţionat că face şi o şcoală de nutriţie şi îşi doreşte ca să îmbunătățească calitatea produselor pe care le consumă. „Asta nu înseamnă că voi trece la mâncare mai scumpă. Doar îmi doresc să fie mai calitativă și mai mult organică și de origine vegetală. (Deși, eu nu sunt contra mâncării de origine animal)”.

122386036_3851973678164255_3803521057397645596_n

 

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților