[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Vizite inopinate la mai multe sectoare ale Poliției de Frontieră. Ce a constatat Corneliu Groza
18 Mai

Sectoarele Poliției de Frontieră Tocuz, Săiți, Volintiri, Caplani și Tudora-1 activează în regim normal și fără a fi instituite modificări în programul de lucru, transmite CURENTUL.

Urmare a unor vizite inopinate în cadrul acestor sectoare, șeful Poliției de Frontieră, Corneliu Groza a apreciat atitudinea personalului față de locul de muncă, care este bine îngrijit și amenajat, dar și efortul pentru menținerea curățeniei pe teritoriile administrative.

Din punct de vedere logistic s-a pus sarcină către șeful Direcției regionale Est de a iniția procedurile de renovare a panourilor informative, care sunt învechite și greu accesibile pentru cetățeni. Mai mult că s-a cerut toate să fie uniforme, unde să se regăsească aceiași informație utilă, în special datele de contact ale Liniei Verzi și Liniei Anticorupție.

Totodată, s-au verificat unele neajunsuri logistice, care au fost identificate în vizitele anterioare și urmau a fi înlăturate. Astfel că la ziua de azi nu au fost raportate probleme la iluminarea subdiviziunilor și a terenurilor adiacente, precum și la conexiunile IT.

Efectivului din punctul de trecere Tudora, în prezent unicul punct de trecere activ la frontiera de est pentru călători, Corneliu Groza le-a adresat sănătate, răbdare și atenție maximă la cei ce traversează frontiera de stat. „Suntem în perioada epidemică și voi, fiind în prima linie în lupta cu Covid-19, trebuie să manifestați seriozitate față de toate măsurile întreprinse în acest sens. Aveți grijă de voi și în continuare să vă îndepliniți cu demnitate misiunile”, a menționat șeful Poliției de Frontieră.

Cristina Pendea

98441376_2916820931746755_4899733467626995712_n xzc xzxzx xzza zax zaz zzz zzza

Inapoi la arhiva noutaților