[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO// VIDEO) Pompierii continuă instruirile copiilor privind normele antiincendiare în timpul vacanței de vară
24 Iunie

Odată cu vacanța de vară, pompierii și salvatorii, alături de polițiști, merg în toate taberele de vară pentru copii, pentru a le aminti despre normele de securitate și pentru ai instrui referitor la evitarea pericolelor caracteristice sezonului cald, transmite CURENTUL.

O astfel de vizită, a avut loc la Școala Primară nr. 83 din capitală. Și aici, recomandările au ținut de capitolul prevenire și reacționare în caz de incendiu, cazuri de înec, dar și alte situații cu pericol pentru viață.

Tot despre pericole le-au vorbit și polițiștii, copiii fiind curioși să pună întrebări, la care au primit răspuns din partea specialiștilor.

Mai mult, pentru a da instruirii spirit interactiv, cei peste o sută de copii au avut parte de diferite demonstrații ale polițiștilor și pompierilor, având posibilitate să urce în autospeciale și să țină furtunurile cu apă.

Aceste acțiuni de informare ale salvatorilor și polițiștilor vin să completeze șirul de campanii de instruire a tinerii generații în domeniul bazelor securității vieții și salvării de vieți omenești.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților