[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO// VIDEO) Polițiștii de Frontieră ajută la deblocarea căilor de acces
21 Aprilie

În legătură cu condițiile meteo nefavorabile, dar și din motive tehnice, mai multe puncte de trecere și-au sistat activitatea sau traficul este restricționat pentru anumite categorii de mijloace de transport. În acest sens, conducerea Poliției de Frontieră a convocat în ședință factorii de decizie ai instituției și a susținut o ședință video cu șefii celor patru direcții regionale, transmite CURENTUL.

În cadrul discuțiilor purtate au fost menționate problemele majore întâmpinate, precum și propuse soluții și formulate recomandări pentru remedierea situației la frontieră.

Astfel, polițiștii de frontieră s-au mobilizat într-un număr mare la deblocarea căilor de acces în punctele de trecere. Drumurile fiind eliberate de copacii căzuți pe carosabil și curățate troienele de zăpadă formate, polițiștii de frontieră intervenind și cu tehnica din dotare pentru deblocarea unităților de transport înzăpezite. La fel persoane aflate în trafic au primit câte un ceai fierbine și biscuți. Polițiștii de frontieră au ajutat bătrînii și persoanele cu deficiențe locomotorii cu lemne de foc si cu curățarea gospodăriilor de nămeți.

Atenție! Poliția de Frontieră recomandă amânarea călătoriilor în străinătate până la îmbunătățirea condițiilor meteorologice.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților