[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Un cunoscut model din Moldova „a dispărut” din spațiul public! Dezvăluiri exclusive: trăiește în SUA și va deveni mamă! 
25 August
E frumoasă, inteligentă, ambițioasă, dar și pasionată de lectură, hipism, sport, călătorii și de un mod de viață sănătos. Mulți ani a cochetat cu modelingul și a participat la diverse concursuri de frumusețe, fiind mereu în vizorul tuturor. Dar, în ultima perioadă, e mai puțin vizibilă și activă pe rețelele de socializare. Este vorba despre Lidia Cebotari, care de trei ani locuiește în Statele Unite ale Americii, împreună cu familia, informează CURENTUL.

“Îmi place mult aici, chiar din prima zi cum am ajuns în Miami, am fost cucerită de frumusețea și splendoarea lui. M-am acomodat foarte rapid căci toată lumea este deschisă spre comunicare și mereu cu zâmbetul pe buze. Asta, într-un fel oarecare te predispune să te simți mai confortabil și sa te acomodezi mai rapid” – mărturisește ea.

De asemenea, Lidia trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de Alex, soțul ei. Mai mult, urmează foarte curând să devină pentru prima dată părinți.

“Sarcina decurge super bine, fără nici o complicație, vom avea o bebelușă perfect sănătoasă! Am ales și nume pentru prințesă – Milena”, a dezvăluit ea.

„Adesea în interviuri sau reviste, primeam întrebarea – “Cum ar trebuie sa fie alesul inimii mele?” Soțul meu, Alex, este exact așa cum îl descriam, idealizam eu. Super inteligent, genul de bărbat care nu se aruncă cu vorbe sau se dă în spectacole, cum se zice la noi, tace și face, în cel mai bun sens al cuvântului. Și, oare, ce poate fi mai frumos când iubești și ești iubit? Îmi trăiesc cea mai frumoasă viață și sunt nespus de încântată că vom deveni părinți în curând. Abia așteptăm întâlnirea cu Milena!”, adaugă Lidia.

De asemenea, Lidia Cebotari ne-a comunicat că e studentă la medicină în California.

“Evident că sunt dificultăți și e destul de greu, însă din tot timpul mi-am dorit să devin cosmetolog estetician. Poate până voi finaliza studiile îmi voi schimba direcția, dar la moment sunt ferm convinsă că voi duce toate studiile până la capăt cu brio,” a conchis Lidia Cebotari.

Notă: Lidia Cebotari este originară din Strășeni și a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Libere din Moldova. Ne-a reprezentat țara la Miss Culture Tourism 2018, desfășurat în Salzburg – Austria. La fel, a primit titlul ,,Miss Beauty Face World 2018”, în cadrul concursului internațional de frumusețe „Miss Tourism Global 2018”, care a avut loc în China. De asemenea, Ambasadoare la „Queen Beauty Universe 2019” din America.

Cristina Tomac

4 3 1

Inapoi la arhiva noutaților