[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Un copil de 3 ani a decedat în urma unui incendiu izbucnit într-o locuință
9 Martie

Ieri, către ora 12:00, Serviciul 901 a fost alertat despre producerea unui incendiu, în satul Băxani, raionul Soroca, transmite CURENTUL.

La fața locului au intervenit două autospeciale de pompieri, iar în timpul intervenției de stingere, într-o cameră, a fost depistat corpul neînsuflețit al unui copil, cu urme de carbonizare. Ulterior s-a constatat că este o fetiță de 3 ani.

Din informațiile operative, se cunoaște că în acea locuință, în timpul izbucnirii incendiului, se mai aflau alți doi minori, care nu au avut de suferit. Se mai cunoaște, că minorul care și-a pierdut viața, a fost adus de către părinți în ospeție la rude, în casa cărora s-a și produs incendiul.

Focul a distrus bunurile materiale doar din odaia în care a fost găsit copilul. Alte circumstanțe despre izbucnirea și cauza incendiului dat, urmează să fie investigate, întrucît în teren au intervenit și lucrat pentru studierea acestora, angajații Direcției situații excepționale Soroca și ai Laboratorul experimental antiincendiar IGSU.

Alte circumstanțe referitoare la acest caz, sunt cercetate de către organele de resort.

Potrivit statisticii IGSU, de la începutul anului curent, în țară au fost înregistrate 330 incendii, în care au decedat 45 persoane, dintre care 3 minori.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților