[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Traficanți de droguri reținuți de polițiști. Iată ce au descoperit în urma perchezițiilor
12 Ianuarie

De către procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale oficiul Sud, în comun cu ofițerii de investigații ai INI a MAI, a fost descoperit și desființat un grup criminal organizat, care era implicat în circulația ilegală ale drogurilor, în scop de înstrăinare, în regiunile de sud ale Republicii Moldova, în special în or. Cahul, s. Crihana Veche, r-l Cahul, r-l Taraclia, alte localități, transmite CURENTUL.

Astfel, în cadrul efectuării mai multor percheziții în domiciliile persoanelor bănuite, au fost descoperite și ridicate în jur de 3 (trei) kg de droguri, în special paie de mac, marijuana, metadon, etc., ceea ce prezintă proporții deosebit de mari, totodată și au fost depistate și ridicate atât obiecte predestinate pentru prelucrare a drogurilor, consumarea lor, cât și mijloace speciale de comunicare, folosite la comiterea crimei.

În total au fost stabiliți și reținuți 5 membrii a grupării criminale, fața de care, la demersul procurorului, au fost aplicate măsuri preventive sub forma de arest.

Această infracțiune care prevede pedeapsa sub forma de închisoare pe un termen de până la 15 ani.

Gruparea criminală a fost documentată pe timp de aproape 5 luni.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților