[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Toate hainele ei sunt de la second hand! Jurnalistă, într-o ținută de 130 lei!
30 Octombrie

Jurnalista Irina Harea-Mardari nu are nicio haină de brand în garderoba sa, iar ţinutele sale sunt de la second hand, transmite CURENTUL.

Irina a postat o fotografie pe Facebook, în care toate hainele pe care le poartă au însumat 130 de lei.

„Chipiul este și cea mai scumpă piesă din această ținută. Bine, scump e prea mult zis având în vedere că l-am luat la reduceri. Investiția a constituit 99 de lei. Cămașa a costa 10 lei și a fost cumpărată pe vremea când intrările la piețele second-hand erau permise și mamelor cu copii. Ultima dată când am încercat să vizitez o asemenea piață, am făcut cale întoarsă pentru că Mia are mai puțin de șapte ani. ?

Blugii – 10 lei. I-am găsit pe o masă, trântiți laolaltă cu tot felul de alte piese vestimentare. Sus îmi veneau bine, jos stăteau cam larg, de aceea i-am îngustat frumos și de atunci îi tot port în diverse combinații.

Paltonul. Știu că nu o să vă vină să credeți, dar tot 10 lei a costat. Îl vindea o bătrânică, alături de alte multe lucruri care formau în bucăți egale tinerețea ei” – menţionează ea.

La fel, mai spune că a purtat ținute de cel mult 200 de lei, iar acasă nu are nici o haină de brand, nici o pereche de ochelari de brand și niciun parfum. „Dar asta nu mă face să mă simt inferioară. Pentru că am văzut atâtea lucruri scumpe puse pe oameni ieftini, încât puterea contrastului m-a uimit” – a conchis ea.

123259242_4761037387269819_3508137873549169421_n

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților
  1. Frumoasa poveste de viaţă a cuplului Ţigănaş: S-au cunoscut la RTEC şi de 23 de ani lucrează doar împreună!
    Divers |
  2. 12,20 lei pentru un metru cub - noul tarif pentru gaze naturale. Moldovagaz a depus solicitarea la ANRE
    Business |
  3. Operațiune comună a ofițerilor CNA și ofițerilor din România pe o însușire istorică a 75,11% din patrimoniul deținut în cadrul SA ”Mioara” din mun. Bălți
    Social |
  4. Șeful diplomației, Mihai Popșoi, a avut o întrevedere cu secretarul de stat al ministerului afacerilor europene de la Stockholm
    Politică |
  5. Dorin Recean, de Ziua comemorării victimelor catastrofei de la Cernobîl: „Toată omenirea trebuie să fie consolidată pentru ca astfel de accidente să nu aibă loc niciodată”
    Social |
  1. Deputații cu cele mai mari venituri. Ana Racu: salariu, donații, diurne și moștenire
    Politică |
  2. 12,20 lei pentru un metru cub - noul tarif pentru gaze naturale. Moldovagaz a depus solicitarea la ANRE
    Business |
  3. PDCM cere guvernării să renunțe la un acord: Prezintă un șir de riscuri majore din punct de vedere al securității statului
    Politică |
  4. Dorin Recean, de Ziua comemorării victimelor catastrofei de la Cernobîl: „Toată omenirea trebuie să fie consolidată pentru ca astfel de accidente să nu aibă loc niciodată”
    Social |
  5. Operațiune comună a ofițerilor CNA și ofițerilor din România pe o însușire istorică a 75,11% din patrimoniul deținut în cadrul SA ”Mioara” din mun. Bălți
    Social |