[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Toate femeile din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor au fost omagiate
8 Martie

Ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Vasile Bîtca împreună cu un grup de colegi au felicitat femeile din minister cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, transmite CURENTUL.

„Dragile noastre colege, la început de primăvară și cu prilejul frumoasei sărbători de 8 martie, Vă adresăm cele mai sincere urări de bine și de sănătate. Mă închin până la pământ și spun jos pălăria pentru munca și efortul depus zi de zi. În această primăvară, să beneficiați de atenție deosebită, de apreciere dublă din partea soților, copiilor, iubiților, colegilor, iar în semn de respect și mulțumire să vi se aducă în dar cele mai frumoase flori. Aveți dreptate și recunoaștem că respectul și aprecierea pentru femei trebuie să le exprimăm zi de zi, dar pe 8 martie să vă surprindem cu ceva deosebit pentru a vă demonstra grija, atenția și bucuria de a vă avea alături în orice situație”, a subliniat ministrul Vasile Bîtca, în cadrul ședinței festive.

Totodată, colegii au menționat că frumoasele gânduri și cuvintele alese au fost rostite pentru a confirma bunătatea, înțelepciunea și puterea femeilor de a-i împăca pe toți și toate, în orice timpuri. De asemenea, cei prezenți au adus omagii față de mame, subliniind că acestea sunt cele mai harnice, gingașe, grijulii, care se roagă pentru fii și fiicele lor, care poartă mereu de grijă copiilor și care le duc întotdeauna dorul.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților