[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Țigări și alcool etilic depistat de polițiștii de frontieră în urma unei percheziții
21 Mai

Angajații Direcției regionale Vest au acționat în baza unor informații operative și ca rezultat au identificat locația unei grupări criminale specializate în comercializarea și transportarea mărfurilor cu scop de contrabandă, transmite CURENTUL.

Astfel, cu autorizarea judecătorului de instrucție, în raza raionului Ungheni a fost efectuată ieri, 20 mai 2020, o percheziție în una din locațiile pentru care exista informația de activitate ilicită cu mărfuri accizate (alcool etilic, producție alcoolică și produse de tutungerie).

„Ca urmare a măsurilor întreprinse s-au depistat 62 de cutii, în care se conțineau 5 500 de pachete de țigări marca „Ritm Clasic” și 25 500 pachete țigări „Bomond Original”. Pentru lotul de țigarete nu s-a putut oferi documente de confirmare a originii și provenienței”, se spune într-un comunicat de presă.

Mărfurile accizate au fost ridicate și depozitate în camera de păstrare a corpurilor delicte a Direcției regionale Vest. În continuare se întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și identificarea persoanelor implicate.

Cristina Parfeni

vest1 vest2 vest3

Inapoi la arhiva noutaților