[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Spartachiada Poliției de Frontieră. Iată cine a luat premiul întâi
10 Decembrie

Primele trei echipe, poziționate în fruntea clasamentului general al Spartachiadei Poliției de Frontieră, ediția 2016, și-au ridicat trofeele, în cadrul ceremoniei de premiere, transmite CURENTUL.

Șeful adjunct al Poliției de Frontieră, Veaceslav Garștea a premiat cele trei echipe învingătoare, fiindu-le adresate felicitări pentru rezultatele obținute și îndemnate să prezinte în continuare performanțe.

Cu premiul întâi a plecat acasă Direcția regională SUD, urmată pe poziția a doua în clasament de Direcția regională EST, iar al treilea loc a fost ocupat de către Departamentul Poliției de Frontieră. Premiile au constat în echipamente sportive, precum mingi de sală, mingi pentru volei, plase, haltere, mănuși de luptă corp la corp, maiouri etc.

În opinia domnului Veaceslav Garștea, primul lucru care te învaţă sportul este să fii perseverent, dar și să duci un mod sănătos de viață. Astfel, în cadrul Poliţiei de Frontieră, sportul ocupă un loc semnificativ în procesul instructiv-educativ al personalului, iar organizarea competițiilor de acest gen contribuie enorm la dezvoltarea pregătirii fizice a polițiștilor de frontieră.

Pe parcursul anului 2016, în cadrul Spartachiadei instituționale s-au organizat șapte campionate la probele: lupta sambo, ridicarea greutăţilor, volei, tenis de masă, minifotbal, atletism și trageri din arme de luptă. Opt subdiviziuni de frontieră au luptat pentru întâietatea la competițiile sportive desfășurate.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților