[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Șeful Poliției de Frontieră a lansat provocarea „Zâmbește”! Campania ia amploare!
15 August

Rosian Vasiloi, șeful Poliției De Frontieră, la 12 august curent, a anunțat despre faptul că, chiar din primele zile de mandat, a lansat colegilor provocarea să zâmbească mai des, iar astăzi a comunică că fenomenul ia amploare și trece și hotarele țării, informează CURENTUL.

„Zâmbeşte! Nu ştii niciodată cui îi poţi face ziua mai frumoasă cu zâmbetul tău”. În această săptămână, Vă provocăm la un zâmbet”, a scris Vasiloi, pe Facebook, la început de săptămână.

Astăzi, șeful Poliției de Frontieră a spus că provocarea sa ajunge și-n România, Ucraina și Polonia.

„Haştagul #Zâmbeşte a trecut Prutul, iar azi va ajunge la ODESSA, KYIV, WARSOW şi Bucureşti.

În primele zile de la numirea în funcţie am provocat mai multe persoane la un #Zâmbet şi astazi mă bucur pentru faptul că cu toţii #Zâmbim #MAI mult.

Tot azi voi provoca colegii de la ODESSA, KYIV, WARSOW şi Bucureşti.

„Atâta timp cât mai putem zâmbi, cauza nu-i încă pierdută.” – William Shakespeare.
Să nu lăsăm grijile zilnice să ne fure zâmbetul, să ne ia unica forță ce se găsește în fiecare dintre noi și care are putere de a uni oamenii la lucruri memorabile. Îndemnul meu de a zâmbi pentru a face ziua mai frumoasă a fost auzit nu doar de polițiștii de frontieră, dar și de colegii de la Inspectoratul Național de Patrulare al IGP, Inspectoratul General de Carabinieri al MAI și sunt sigur că vor da curs provocării la un #zâmbet mult mai mulți din colegi, prieteni, parteneri.

Să zâmbim …”, a scris el.

Cristina Pendea

rosian rosian1 rosian2 rosian3 rosian6 rosian8 rosian9

Inapoi la arhiva noutaților