[ X ]
[ X ]
[ X ]
FOTO// “Seara fetelor“: “Nikita Rinadi” a prezentat colecția “Sezonul Estival 2022”!
8 Iunie

Echipa “Nikita Rinadi” a găzduit cel de-al doilea eveniment al acestei veri, în cadrul căruia a prezentat colecția de haine “Sezonul Estival 2022”!

Rochii, costume , pantaloni sau bluze din mătase naturală, lejere sau elegante, pentru oficiu, eveniment sau vacanță, tóate pot fi găsite în noua colecție semnată de designerul Nadya Gudumak.

“O zi de împlinire sufletească! Astfel pot califica weekendul trecut, atunci când am reușit, odată în plus, să adunăm frumoasele noastre femei! Desigur, acest eveniment nu ar fi putut avea loc fără echipa din spatele brandului nostru, care a muncit câteva zile aproape non-stop! La fel, vreau să le mulțumesc partenerilor noștri – Casa Rinaldi, Aurelius, Matoni, Antos, ICE Desert Atelier, Wedding cake Chisinau, fără de care, cu siguranță, ar fi fost imposibil să redăm culoare si gust serii! De fiecare dată îmi demonstrez că lucrurile frumoase și bune se realizează împreună! Împreună cu oamenii buni și care sunt pe aceeași lungime de undă! , spune Nadya Gudumak“, fondatoarea brandului.

Urmăriți paginile de socializare “Nikita Rinadi” pentru a fi la curent cu cele mai stilate ținute sau vizitați shoroom-ul din strada Sciusev 89.

1 2 3 4 5 6

9 10

Inapoi la arhiva noutaților