[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Se cere opinia publicului larg: „Care dintre chipiuri credeți că este cel mai potrivit pentru Poliția Republicii Moldova?”
11 Martie

Cel mai comod, practic și frumos chipiu din lume urmează să-l poarte angajații Poliției Republicii Moldova, însă, deocamdată, nu este o decizie finală în privința modelului. Astfel că, publicul larg este invitat să voteze pentru unul dintre 5 cele modele prezentate, informează CURENTUL.

Într-o postare pe Facebook, Gheorghe Cavcaliuc, cel care a inițiat proiectul dat, a anunțat, zilele trecute, despre rezultatul muncii împreună cu designerul Daniel Racovizza.

„Sunt mândru ? să prezint publicului rezultatul muncii noastre comune cu designerul Daniel Racovizza, dar mai ales să solicit părerile voastre vis – a – vis de cel mai comod, practic și frumos chipiu din lume pe care urmează să-l poarte colegii mei din Poliția Republicii Moldova.

Care dintre chipiuri credeți că este cel mai potrivit și îl votați drept cel mai perfect chipiu pentru Poliția Republicii Moldova, urmăriți pe telegram și scrieți-ne în comentarii ?aici – https://t.me/gheorghecavcaliuc”, a scris Cavcaliuc.

Cristina Pendea

chipiu1

Inapoi la arhiva noutaților