[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) SCANDALOS: Cum a ajuns să fie folosit Portul de pasageri Giurgiuleşti!
3 Septembrie

În Portul de pasageri Giurgiuleşti a sosit o navă maritimă pentru transport de mărfuri, pentru a fi încărcată cu seminţe de floarea soarelui. Despre aceasta reporterului www.curentul.md i-au comunicat surse bine informate, care au solicitat anonimatul.

Redacţia noastră a intrat în posesia unei imagini foto a acestei nave. Astfel, în loc să facă tot posibilul pentru atragerea turiştilor şi pentru reanimarea activităţii portului de pasageri, autorităţile responsabile au început să-l folosească pentru transportarea cerealelor și semințelor oleaginoase.

Dunărea este cel mai frumos râu din Europa și din lume și există o mulțime de oameni care vor să facă o călătorie pe o navă, cu oprire, inclusiv în Moldova. Moldova este o țară frumoasă și neexplorată de către europeni și ar trebui să depunem toate eforturile pentru popularizarea acestei direcții, iar, în schimb, în portul de pasageri, bărcile sunt încărcate cu mărfuri, cu încălcarea standardelor sanitare, de mediu și de protecție a muncii. În plus, trebuie atrasă atenția asupra faptului că transportarea mărfurilor pe Dunăre (Galați, Brăila, Giurgiulești și Reni) costă aproximativ 8 dolari pe tonă. În acest caz: bugetul de stat primește aceste fonduri pentru utilizarea proprietății statului sau totul trece pe lângă bugetul de stat?

IMG-3e393687bc58ac0419ab6fe715f7de1c-V

Inapoi la arhiva noutaților