[ X ]
[ X ]
[ X ]
Foto// Savurează vara la terasa Ciocârlia cu piscină: organizare perfectă, bucate delicioase, aproape de oraș!
21 Iunie

Complexul Ciocârlia, amplasat la 1 km de capitală, are o nouă surpriză pentru oaspeții săi. Începând cu această vară, aici sunt terase cu acces la o piscină modernă pentru oaspeții petrecerii. Mai mult, cei care doresc să petreacă noaptea aici se pot bucura de cazare superbă în chaletul Complexului nou-construit!

 

IMG_5325 IMG_5148

Zi de naștere, petrecerea burlacilor sau a burlăcițelor sau pur și simplu odihnă alături de cei dragi – terasa Ciocârlia cu acces la piscină e cea mai bună soluție în acest sens. Capacitatea este de 10-30 de persoane!

Apa cristalina, șezlonguri confortabile, teren de joacă pentru copii și mult aer curat, toate acestea le găsiți anume aici, la Ciocârlia. Și pentru ca evenimentul să fie relaxant, bucătarii  de la Complex, cu o experiență de peste 10 ani de activitate, vor pregăti bucate savuroase, iar barmanul va  avea grijă să asigure cocktailuri delicioase.

IMG_5287

Pentru cei care-și doresc fotografii instagramabile, Ciocârlia este locația de vis. Aflat în pădure, complexul este  extrem de verde, cu arbuști ornamentali, flori și decorațiuni din lemn alb, iar după apusul soarelui, luminile din grădina vor completa și mai frumos evenimentul! Cu siguranță, oricare petrecere organizată aici  va fi de neuitat!

Nu ratați ocazia de a sărbători la terasele Ciocarlia cu acces la piscină, pentru un farmec aparte și o vară de neuitat! 

Pentru detalii și rezervări:

078 378 378
Chișinău, șoseaua Balcani, 36
https://www.facebook.com/zona.de.agrement.ciocarlia
www.ciocarlia.md.

IMG_5355

Inapoi la arhiva noutaților