[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) „Revoluție” în sectorul Rîșcani. Așa ceva rar ai văzut
24 Februarie

Pretorul sectorului Rîșcani, Nicolae Balaur a dispus executarea dispoziției sale din 3 februarie 2017 „Cu privire la combaterea comerțului neautorizat, aducerea la un aspect arhitectural și o înfățișare cuvenită a imobilelor comerciale amplasate în aliniamentul străzilor Bulgară, Alexandru cel Bun și Cojocarilor”, transmite CURENTUL.

Astfel, începând cu 23 februarie, serviciile de resort desfășoară lucrările de demontare forțată a copertinelor, în situațiile în care proprietarii imobilelor comerciale nu s-au conformat sesizărilor înaintate de către Pretură.

Anterior, pe pagina web a preturii, a fost publicat articolul „Lucrări în aliniamentul străzilor Bulgară-Alexandru cel Bun-Cojocarilor”, în care entitatea publică a informat locuitorii despre programul ce urmează a fi implementat pe acest segment.

Pretura mai anunță că, lucrările se desfășoară în câteva etape: demontarea copertinelor, instalațiilor neautorizate, defrișarea arborilor avariați și reabilitarea spațiilor verzi pe teritoriul dat.

8

7

2

1

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților