[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Primarul Orheiului, Ilan Șor a inaugurat încă o curte renovată capital
24 Octombrie

Proiectele frumoase de infrastructură în municipiul Orhei continuă. O nouă curte proaspăt renovată a fost dată în exploatare, în sectorul Vasile Lupu. Administrația publică locală, în frunte cu primarul Ilan Șor, preconizează să modernizeze toate curțile până la sfârșitul anului, transmite CURENTUL cu referire la orhei.md.

După ce au fost reabilitate străzile și a fost instalat iluminatul stradal, autorităţile locale au pornit și reparația curților blocurilor de locuit. Iar recent, a fost inaugurată încă o curte modernă, unde a fost turnat asfalt, au fost schimbate bordurile, trotuarele, a fost amenajat un teren joacă pentru copii, dar și unul de sport pentru adulți. De asemenea, lucrările au inclus reîmprospătarea zonelor verzi, au fost sădite flori, reînnoite băncile și a fost amenajat un bătător de covoare.

Și de această dată, lucrările au fost realizate în timp record și la cel mai înalt nivel, cu materiale de calitate.

Prezent la ceremonie, primarul Ilan Șor a promis locuitorilor că toate curțile aflate în construcție vor fi modernizate până în iarnă. Edilul nu a participat doar la tăierea simbolică a panglicii, dar a inspectat și cum au fost îndeplinite lucrările. El le-a împărtășit locatarilor experiența sa din copilărie, când a crescut într-o curte similară: „Eu am crescut într-o curte asemănătoare și cunosc că ograda reprezintă o parte importantă a vieții cotidiene. De asta, vă promit, că împreună cu întreaga administrație locală, vom repara toate curțile blocurilor din Orhei. Ceea ce facem, este pentru confortul dumneavoastră, ca să vă simțiți bine și în siguranță în orașul nostru”, a spus Ilan Șor.

Până în prezent, cu suportul Primăriei Orhei, au fost reabilitate 15 curți. Modernizarea curților blocurilor multietajate din Orhei face parte din programul „Operațiunea curtea”, lansat de primarul de Orhei, Ilan Șor, în această primăvară. Până la sfârșitul anului, administrația locală își propune să renoveze peste 60 de curţi ale blocurilor etajate.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților