[ X ]
[ X ]
[ X ]
FOTO// Premieră! Lotul R. Moldova participă la Campionatul Mondial de Armwrestling
1 Octombrie

În perioada 1-10 octombrie 2016, lotul național al R. Moldova participă, în premieră, la Campionatul Mondial de Armwrestling care va avea loc în Bulgaria, transmite CURENTUL.

Participarea țării noastre este posibilă grației Președintelui Federației Naționale Sportive de Armwrestling, Marcel Darie, activist, politician.

Lotul național, format din 10 sportivi de performanță, va avea o prezență frumoasă la campionat, inclusiv grație echipamentelor noi, primite din partea Președintelui Marcel Darie. Ținutele clasice reprezintă costume de culoare albastru și alb, fiind accesorizate cu elemente naționale și simbolica statului.

Echipamentele de concurs destinate luptelor, de asemenea conțin elemente naționale și au fost înalt apreciate de sportivii lotului național.

„La Campionatul Mondial de Armwrestling din Bulgaria vor participa circa o mie de sportivi din toată lumea. Participanții din R. Moldova sunt foarte bine pregătiți, mai mult, suntem convinși că vom reveni acasă cu medalii”, a spus Marcel Darie.

Președintele Federației Naționale Sportive de Armwrestling va însoți lotul național pentru ai încuraja și susține.

„R. Moldova are doar de cîștigat în plan internațional atunci cînd cetățenii țării noastre cuceresc noi medalii și urcă pe podium. Sunt convins că Armwrestlingul este genul de sport care va aduce o contribuție esențială în acest sens”, a precizat Marcel Darie.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților