[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Polițiștii de frontieră au organizat o acțiune umanitară pentru o instituție de învățământ
23 Septembrie

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere „Leușeni” au fost receptivi la necesitățile Şcolii de tip– internat pentru copii orfani Cărpineni, raionul Hâncești, transmite CURENTUL.

Instituția de învățământ și-a propus reparația bucătăriei, polițiștii de frontieră au intervenit cu utilaje noi – două chiuvete, castrole, polonice, coșuri, un cântar electronic, gel de spălat vesela, toate procurate din banii adunați benevol de către angajații ptf și cu suportul unui partener de cooperare. La fel, pentru binecuvântarea fiecărei mese luate de copii, în cantina școlii a fost donată o icoană cu simbolica „cinei cea de taină”.

Există deja o tradiție în Poliția de Frontieră de a susține și participa la diferite acțiuni social-filantropice pentru a da o mână de ajutor și a acoperi nevoile precare ale diferitor persoane aflate în dificultate. De această dată, bunurile procurate vor îmbunătăți condițiile și serviciile de preparare și servire a bucatelor pentru micuții, doriți de atenție și susținere.

Directorul Şcolii de tip– internat pentru copii orfani Cărpineni și-a exprimat recunoștința și a mulțumit din numele colectivului și copiilor pentru generozitatea polițiștilor de frontieră. La rândul lor, reprezentanții Poliției de Frontieră le-au urat micuților multă sănătate, răbdare, pace în suflete, să crească mari și fiecare să poată îmbrățișa o profesie la care visează, exprimând speranța că cineva din ei va deveni și polițist de frontieră.

Întâlnirea cu cei mici a finisat cu o gustare dulce, fiind împărțiți biscuiții și fructele.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților