[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) „Pizza House” – localul în care găseşti cele mai multe bucate exclusiviste
19 Martie

Pizza „Oriental” cu carne de miel, pizza „Bianca dolce” cu ananas, „Black pizza” cu somon, „Mușchi de porc în vin alb”, „Ardei copți cu brânză de capră” – sunt doar câteva dintre numeroasele bucate exclusiviste, pe care le găsiți la restaurantul „Pizza House”.

Încă din 2014, localul îi surprinde pe gurmanzi cu diverse aperitive, supe, pizze neobișnuite, precum și cu bucate din carne de pui, porc, vită și miel.

Dat fiind faptul că e vorba de un local deosebit, am decis să facem o descriere a bucatelor sale exclusiviste. Iată ce include specialitatea casei:

„Tocană de miel cu legume”

Este preparată din carne de miel, dovlecel, ciuperci, ardei gras, morcovi, vinete și usturoi.

_MG_5086

„Ardei copți cu brânză de capră”

Se servesc cu mix de salată verde, roșii și brânză bulgărească.

_MG_5092

„Vinete la cuptor cu trei brânzeturi și roșii”

Este o gustare cladă. Se pregătește din vinete, roșii, brânză de capră, dor blue și brânză bulgărească. Totul se coace la cuptor și se servește cu salată-mix.

_MG_5079

„Mușchi de porc în vin alb”

Se pregătește din două tipuri de carne – file de porc și pui tocat, dar şi cu vin alb, sos din frișcă și ciuperci.

_MG_5132

„Пиперница” 

Este un aperitiv rece. Se prepară din ardei gras copt, sos de lapte caș, brânză, usturoi. Se servește cu pită.

_MG_5152

Pizza „Oriental” cu gust autentic

Conține carne de miel, ceapă roșie, roșii, brânză de oaie și sos. Aceasta se bucură de cea mai mare popularitate în rândul clienților.

_MG_5116

Pizza „Bianca dolce” 

Este pregătită cu ananas, dor blue, cașcaval mozzarella, brânză, nuci și miere. Se asociază perfect cu vinul alb.

_MG_5119

„Black Pizza con salmone”

Conține somon sărat, mascarpone, mozzarella, spanac și sos. Aluatul negru se datorează ingredientului special – cerneală de sepie, care oferă pizzei gustul de mare.

_MG_5171

Aceste bucate neobișnuite, dar şi multe altele fac ca „Pizza House” să fie un local cu deosebit de altele. Mai ales că, pentru pregătirea lor, bucătarii utilizează o tehnologie italiană, conform căreia, aluatul din făină integrală dospește 48 de ore. Datorită acestei tehnologii, pizza este sănătoasă și nu îngrașă.

Pentru mai multe detalii despre meniu, accesați pagina localului: https://pizzahouse.md sau vizitaţi-l pe adresa: or. Chişinău, bulevardul Moscova, 14/1.

_MG_5230

Inapoi la arhiva noutaților