[ X ]
[ X ]
(FOTO) PDM marchează astăzi Ziua Victoriei și Ziua Europei
9 Mai

Partidul Democrat din Moldova (PDM) a organizat, astăzi, mai multe evenimente dedicate zilei de 9 mai, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, „Pace şi prosperitate pentru Moldova” a fost mesajul principal pe care democraţii l-au transmis la această dublă sărbătoare.

„Ziua a început prin a aduce un omagiu eroilor căzuţi în luptă în cel de-al Doilea Război Mondial, precum şi mulţumiri veteranilor pentru tot ceea ce au făcut pentru ţara noastră. Liderii democraţi au mers apoi împreună cu veteranii la cantina organizată special pentru a servi acestora un terci ostăşesc. Împreună cu cei câteva mii de cetăţeni veniţi la sărbătoarea din scuarul Catedralei Mitropolitane, democraţii s-au bucurat de toate momentele din cadrul evenimentului: onorul muzicii militare, parada ecvestră a Cavaleriei Brigăzii de patrulare a INP al IGP, reprezentaţia fanfarei militare, jocuri pentru copii, muzică, dansuri şi multe alte surprize oferite celor prezenţi la eveniment. Totodată, reprezentanţii Partidului Democrat – deputaţi, lideri raionali, aleşi locali – au fost prezenţi la evenimentele de sărbătorire a zilei de 9 mai organizate în toată ţara. PDM marchează astăzi Ziua Victoriei şi Ziua Europei, dorind astfel să transmită un mesaj de unitate pentru toţi cetăţenii Republicii Moldova şi armonie pentru toate popoarele din Europa”, se mai spune în comunicat.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților