[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Partidul Șor: În Găgăuzia a fost deschis primul magazin social cu pâine la doar 2 lei
25 Octombrie

Partidul Șor continuă proiectul de deschidere a magazinelor sociale în toată țara. Astăzi la Ceadîr-Lunga a fost deschis cel de-al șaselea magazin de acest fel, informează CURENTUL.

De serviciile magazinului, amplasat pe strada Proezdnaea 9, vor beneficia aproape o mie de persoane în vârstă, care au primit zilele trecute cardurile de membru. Imediat cum a fost deschis, bătrânii au profitat de ocazie și și-au făcut câteva cumpărături.

Aici a fost pus în vânzare un sortiment larg de alimente și de mărfuri de uz casnic. Prețurile produselor sunt cu cel puțin 20 la sută mai mici decât cele de piață, deoarece magazinul lucrează fără profit. Cea mai solicitată a fost renumita pâine la doar doi lei.

La eveniment a fost prezentă și ex- candidata la funcția de Președinte, Inna Popenco, care a tăiat panglica și a declarat că proiectul va continua și în curând vor fi deschise magazine sociale în toată țara.

„Deschidem acest magazin social în Ceadîr – Lunga – primul astfel de magazin din apropiere. Vom deschide și alte magazine și vrem să vă arătăm că Partidul Șor se ține de cuvânt. Magazinele vor lucra, iar conform proiectului vrem să deschidem alte 50 de magazine sociale în întreaga țară. Vedem că ele sunt necesare societății și noi le vom deschide”, a spus Inna Popenco.

Amintim că, săptămîna trecută a fost inagurat cel de-al cincilea magazin social la Orhei. În curînd va fi deschis unul și în capitală.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților