[ X ]
[ X ]
(FOTO) Orchestra Fraților Advahov au susținut un concert la Festivalul de Film și Muzică „Kustendorf”, în Serbia
14 Ianuarie

La Mecavnik, în Serbia, a avut loc deschiderea oficială a Festivalului de Film și Muzică „Kustendorf”, ediția a XII-a, unde Orchestra Fraților Advahov a fost invitată să participe cu un întreg concert, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, frații Advahov au fost impresionați și onorați de invitația primită de regizorul Emir Kusturica.

„Am fost onorați de invitația primită din partea lui Emir Kusturica, unul dintre cei mai cunoscuți regizori din lume. „Kustendorf” este unul dintre cele mai mari Festivaluri de Film și Muzică din Europa, unde printre invitații speciali au fost nume celebre, precum Jonny Deep, Monica Bellucci, Audrey Tautou, Jacques Audiard, regizorii Nikita Mikhalkov, Andrei Koncelovski și multe alte celebrități. Anul acesta, de exemplu, este a așteptat vestitul actor American Matt Dillon.

Emir Kusturica ne-a primit foarte cald și la un nivel foarte înalt. Am rămas profund impresionați de faptul că regizorul cunoștea pe dinafară aproape tot repertoriul nostru. A venit personal să ne întâlnească și a stat la toate repetițiile noastre. A rugat să nu scurtăm nimic din program, ba din contra, să mai adăugăm piese din repertoriul nostru, pe care nu planificasem să le cântăm în concert. Mare a fost bucuria noastră când am observat că publicul a început să ne aplaude frenetic și chiar să danseze. A fost un concert extraordinar și ne-am dori să avem și acasă astfel de evenimente, unde publicul dansează și trăiește emoția de pe scenă împreună cu noi!”, au declarat Frații Advahov.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților