[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Moș Crăciun a venit mai devreme la copiii din Petropavlovca. Ce daruri le-a adus
18 Decembrie

Campania „Noaptea Filmelor de Crăciun”, lansată de Fundația de Binefacere Caritas Moldova, a fost finalizată, transmite CURENTUL.

Cu această ocazie, echipa Caritas Moldova a mers la copiii din Petropavlovca. „Aceștia au fost foarte bucuroși că Moș Crăciun a trecut și pe la ei în acest an. Pentru a primi darurile moșului unii au spus poezii, alții au cântat sau au dansat.

Totul a fost posibil datorită suportului Tucano Coffee precum și tuturor acelora cărora le pasă și care ne-au sprijinit în demersurile noastre, aducând prin gestul lor o rază de lumină și bucurie pe fețele copiilor!”, menționează Fundația.

Amintim că Fundația Caritas Moldova a desfășurat, în perioada 3-9 decembrie, campania de binefacere „Noaptea Filmelor de Crăciun”, care și-a propus să colecteze resurse financiare pentru susținerea Centrului de Zi pentru copii din s. Petropalovca, raionul Sângerei.

Timp de o săptămână începând cu orele 20:00, la Tucano Coffee de pe str. Pușkin 15 și str. Alexandru cel Bun 91A, au fost difuzate filme cu tematică de Crăciun pentru doritorii de a dona.

Centrul de Zi din s. Petropavlovca este frecventat zilnic de 20-25 copii din familii social vulnerabile.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților