[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Ministrul Nagacevschi a inspectat Penitenciarul Soroca. Aici au fost date în exploatare 21 celule și sala de sport
15 Septembrie

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi și directorul interimar al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Vladimir Cojocaru, au efectuat o vizită de lucru la Penitenciarul nr. 6 – Soroca, în cadrul căreia au fost date în exploatare 21 de celule din cadrul izolatorului disciplinar și a avut loc deschiderea sălii de sport din incinta instituției, transmite CURENTUL.

În cadrul vizitei, Ministrului i-a fost prezentată situația la nivelul instituției cu referire la capacitatea de cazare, activitățile de reintegrare socială desfășurate, regimurile de executare a pedepselor privative de libertate, condițiile de muncă, încadrarea cu personal, principalele realizări și obstacolele întâmpinate la momentul actual, precum și prioritățile activității pentru perioada următoare.

În continuare, Ministrul a vizitat cantina instituției, sala de sport recent renovată și Întreprinderea de Stat „a instituţiei OŞC 29/6 Soroca”, amplasată pe teritoriul instituției penitenciare, care la moment, implică în activitatea de producere 25 de deținuți și este un exemplu excelent de implicare a persoanelor private de libertate în activitatea economică penitenciară.

IMG_0040_1 IMG_0041_0 IMG_0139_0 IMG_9955

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților