[ X ]
[ X ]
[ X ]
FOTO// Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan a revenit acolo unde și-a început cariera
24 Noiembrie

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan s-a întîlnit cu studenții Academiei de Poliție „Ștefan cel Mare” și cei ai Colegiului Poliției de Frontieră care provin din familii monoparentale sau fără ambii părinți, transmite CURENTUL cu referire la un comunicat de presă.

La această întâlnire, Jizdan a vorbit viitorilor polițiști despre domeniul în care aceștia au ales să profeseze și despre rolul important pe care îl au aceste două instituții de învățământ ale MAI în pregătirea și instruirea teoretică și practică a generațiilor noi de ofițeri.

În acest context, ministrul a povestit despre perioada studenției sale la Academia de Poliție și a îndemnat tinerii studenți să acumuleze cât mai multe cunoștințe în perioada studiilor, pentru ca mai apoi să le poată aplica în practică. Totodată, cursanții au fost încurajați de ministrul Afacerilor Interne să meargă înainte spre succes, menționând că succesul lor este succesul întregului sistem de interne.

Astfel, pentru rezultatele obținute și pentru curajul de care dau dovadă atât fetele, cât și băieții care au ales să fie polițiști au primit premii bănești din partea Ministerului Afacerilor Interne, dar și sfaturi utile pentru viitor.

jizdan1

jizdan2

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților