[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Militarii Armatei Naționale au executat salturi cu parașuta
26 Martie

Militarii din trupele cu destinaţie specială ale Armatei Naţionale au executat salturi cu paraşuta la Centrele militare de instruire ale Armatei Naționale, în cadrul exerciţiului „JCET 2019” (Joint Combined Exchange Training), transmite CURENTUL.

Potrivit comandantului Batalionului cu Destinaţie Specială „Fulger” (BDS), locotenent-colonel Ion Ojog, paraşutările au fost efectuate de la înălţimea de 350 de metri.

Locotenent-colonelul Ojog a adăugat că exerciţiul, care este destinat militarilor din subunitățile de cercetare ale brigăzilor de infanterie şi Batalionului cu Destinaţie Specială „Fulger”, cuprinde şedinţe de instruire tactică, trageri de evaluare, precum şi misiuni specifice în teren.

Antrenamentele au ca scop dezvoltarea capabilităţilor pentru executarea misiunilor speciale, antrenarea comună şi efectuarea unui schimb de experienţă între contingentele celor trei armate.

Exerciţiul „Joint Combined Exchange Training” se desfăşoară în perioada 4 februarie-28 martie curent şi reuneşte militari ai Armatei Naţionale, Armatei Române şi Armatei SUA.

Cristina Parfeni

????????????????????????????????????

DSC_5601 DSC_5693 DSC_5721 DSC_5733

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Inapoi la arhiva noutaților