[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Maia Sandu, în vizită la Sireț: „Pentru a rezolva problemele economice și sociale, avem nevoie de solidaritate”
27 Iulie

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit ieri cu locuitorii satului Sireți din raionul Strășeni. Șefa statului a menționat că Sireți este una dintre cele 492 de comunități care vor beneficia de finanțare în cadrul programului „Satul European” – 10 milioane de lei vor fi alocați pentru realizarea proiectului de extindere a sistemului de canalizare din localitate, informează CURENTUL.

Președinta Maia Sandu a discutat cu oamenii și despre soluțiile la care se lucrează pentru a face față provocărilor cu care se confruntă țara noastră – creșterea prețurilor, criza energetică, seceta și războiul din Ucraina.

Șefa statului a menționat că Guvernul caută căi pentru a sprijini cetățenii și producătorii în această perioadă complicată, inclusiv în sezonul rece care se apropie.

„Pe final de discuție, le-am spus oamenilor că, pentru a rezolva problemele economice și sociale, avem nevoie de solidaritate – doar împreună vom reuși să trecem peste greutăți”, a menționat Președinta Maia Sandu.

DGF_4153 DGF_4301 DGF_4430 DGF_4446 DGF_4471 DGFP6089 DGFP6126

Inapoi la arhiva noutaților