[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) La Ceadîr – Lunga a fost deschis cel de-al șaselea Centru Multifuncțional din țară
27 Aprilie

Locuitorii din Ceadîr-Lunga pot beneficia acum de avantajele ghișeului unic. Acest lucru este posibil datorită Centrului Multifuncțional inaugurat astăzi, 27 aprilie 2018, de Agenția Servicii Publice în oraș, transmite CURENTUL.

Locuitorii raionului Ceadîr-Lunga vor putea solicita într-un singur edificiu, conform principiului ghișeului unic, servicii de documentare şi evidenţă a populaţiei, înregistrare şi licenţiere a unităţilor de drept, înmatricularea vehiculelor, înregistrarea bunurilor imobile şi a drepturilor asupra acestora. La dispoziția cetățenilor sunt 16 operatori. În cadrul centrului multifuncțional a fost implementat și rândul electronic cu tichetul virtual.

Primii cetățeni care au fost deserviți la Centrul Multifuncțional Ceadîr-Lunga au rămas plăcut impresionați de timpul scurt pe care l-au petrecut în oficiu pentru a solicita un serviciu. Ei spun că datorită ghișeului unic au mai mult timp la dispoziție pentru alte activități.

Menționăm că acesta este al doilea Centru Multifuncțional pe care l-a deschis Agenția în UTA Găgăuzia și al șaselea din țară.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților