[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) INP: În raioanele Anenii Noi, Soroca, Cimișlia, Comrat și or. Fălești este sistată circulația transportului de mare tonaj
19 Martie

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) informează că în urma precipitațiilor înregistrate pe teritoriul țării sub formă de ninsoare, trasee naționale blocate la moment nu sunt, dar se circulă cu dificultate, drumurile fiind presărate cu material antiderapant, transmite CURENTUL.

Totodată, INP menționează că în raioanele Anenii Noi, Soroca, Cimișlia, Comrat și orașul Fălești este sistată circulația transportului de mare tonaj pe drumurile naționale, pentru a nu crea blocaje, însă toate automobilele circulă fără impedimente.

La moment în municipiul Chișinău la dirijarea transportului sunt implicate 26 auto-patrule cu 52 angajați INP. De asemenea, pe traseele naționale activează 51 patrule-auto și 128 ofițeri de patrulare întru fluidizarea traficului rutier și neadmiterea unor incidente neplăcute.

Timp de 24 de ore pe teritoriul țării au avut loc 4 accidente rutiere grave, nici o persoană decedată și 5 traumatizate și 60 ușoare.

i

inp

inp1

inp2

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților