[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Îndemnați să se aventureze într-o călătorie virtuală. Oferta turistică a Moldovei prezentată la ITB în Germania
9 Martie

Oferta turistică a R. Moldova este prezentată la cea mai prestigioasă Expoziție de turism din lume – ITB 2018, care se desfășoară la Berlin (Germania). Vizitatorii standului de țară sunt îndemnați să se aventureze într-o călătorie virtuală prin ţara noastră, pentru a descoperi cele mai mari galerii subterane din lume, o mare colecție de vinuri sau pur și simplu să savureze un workshop culinar la o vinărie.

Prima platformă de realitate virtuală, denumită „360 de grade”, scoate în prim plan potențialul turismului vinicol din R. Moldova, iar evenimentul de lansare s-a încheiat cu o degustare de vinuri.

La ITB 2018, R. Moldova este reprezentată cu un stand pe o suprafaţă de 65 de metri pătraţi, cea mai mare în istoria participării ţării noastre la Expoziţia de la Berlin. În cele cinci zile, cât va dura expoziția, delegația țării noastre va promova ospitalitatea moldovenilor, prin campania #BeOurGuest, în special acţiunea „Adoptă un turist”, ce oferă turiștilor oportunitatea de a trăi experiențe autentice și de a descoperi cultura și tradițiile R. Moldova.

t2

t

sursa: moldpres.md

Inapoi la arhiva noutaților