[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) În Giurgiulești au fost evaluate executarea lucrărilor de conservare și sporire a fertilității solului
19 Aprilie

Vice-ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare Iurie Ușurelu, de comun cu membrii unei Comisii de evaluare, au efectuat o vizită de lucru în satul Giurgiulești, raionul Cahul, cu scopul de a evalua executarea lucrărilor de conservare și sporire a fertilității solului conform obiectivelor Planului de acţiuni privind conservarea şi sporirea fertilităţii pentru anii 2014-2016, transmite CURENTUL.

Prin Ordinul vice-ministrului agriculturii şi industriei alimentare nr. 54 din 27 martie 2017 s-a instituit o Comisie de evaluare și Regulamentul de activitate a acestora. Misiunea acesteia este de a aprecia nivelul de realizare a lucrărilor și progresele înregistrate pentru atingerea indicatorilor de performanță stabiliți în Planul de acțiuni menționat.

În cadrul Comisiei de evaluare sunt incluși specialiști din Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, Ministerul Mediului, Agenția Relații Funciare și Cadastru, Universitatea Agrară de Stat, Academia de Științe a Moldovei, I.P. „Institutul de Pedologie, Agrochimie şi Protecţie a Solului „Nicolae Dimo”, Serviciul Protecției Civile și Situații Excepționale și Inspecția de Stat în Construcții.

Membrii Comisiei de evaluare au vizitat obiectul selectat și în baza criteriilor stabilite în Regulament au apreciat în mod individual lucrările realizate prin completarea unei fișe individuale de evaluare. Aprecierile individuale acordate de către fiecare membru a Comisiei de evaluare vor fi sintetizate într-o fișă finală.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților