[ X ]
[ X ]
[ X ]
FOTO// Gust tradițional, prețuri mici! Plăcintărie expres “Ca la bunica”, deschisă la Chișinău
29 Noiembrie

În inima capitalei, mai exact pe strada Mihail Kogălniceanu 34, s-a deschis plăcintăria expres “Ca la bunica”. Aici puteți cumpără zilnic, de la 07. 00 la 18.00, plăcinte calde, scoase direct din cuptor.

Fondatorul cofetăriei, Ion Prisăcaru, om de afaceri, a spus că, după aproximativ doi ani de căutări, începând cu ziua de 25 noiembrie 2022 a inaugurat unitatea specializată de alimentație publică, “Bucate la pachet “Ca la bunica” TO GO”.

„Aceasta se deosebește de alte localuri prin faptul că în aceasta se comercializează de rând cu produsele preparate, aceleași produse semifabricate congelate, care pot fi servite cu persoanele dragi la domiciliu! Această locație a fost amenajată într-un stil tradițional basarabean, unde te simți cu adevărat ca la țară, în bucătăria bunicuței! Locația este atractiva și prin faptul că aroma plăcintelor, care se coc pe loc în cuptor, se combină de minune cu melodiile noastre naționale, mai vechi și cele contemporane, difuzate!, a scris Ion Prisăcaru pe pagina sa de facebook.

Plăcintele au și prețuri mici, care e posibil datorită faptului că produsele sunt direct de la producător și au un gust asemeni celui care îl asigură gospodinele în condiții casnice! Aducem mulțumiri celor care ne-au fost alături și ne-au susținut cu idei, care au exercitat munca propriu-zisă și au contribuit la realizarea acestui proiect inedit!, a mai scris omul de afaceri.

De altfel, cofetăria face și livrări la domiciliu.

1 2 3 4

Inapoi la arhiva noutaților