[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Gloria Gorceag a dezvăluit sexul bebelușului: „Eu sunt mai mult decât fericită că voi fi unica fetiță în casă”
14 Aprilie

Prezentatoarea TV şi artista Gloria Gorceag, după ce în luna martie a anunţat că va deveni din nou mama, ieri a dezvăluit că va aduce pe lume încă un băieţel, informează CURENTUL.

„Da, da, în familia noastră mai vine un flăcău și sincer, sunt încântată de această perspectivă. Evident, ca orice femeie, îmi doream și fete și băieți, dar nu e cum vrem noi, dar e așa cum trebuie să fie. Când am aflat că iar cumpărăm hăinuțe albastre primul gând a fost „Doamne, chiar vrei să am 3 copii?” Dar foarte repede mi-am dat seama că nu suntem la restaurant unde comandăm din meniu fete sau băieți, m-am acomodat în 3 secunde cu ideea și acum sunt foarte sigură că universul ne dă exact ce ni se potrivește”, a dezvăluit Gloria, pe social media.

Totodată, viitoarea mămică a mai spus că o amuză reacţiile oamenilor care află că tot băiat va avea. „„Ei lasă că nu-i rău niș cu băieți” e ceea ce aud, dar fraza care mi se zice zilnic e asta “las’ că al treilea va fi fată”. Dar, credeți-mă, eu sunt mai mult decât fericită că voi fi unica fetiță în casă”, a conchis ea.

Amintim că, Gloria Gorceag şi soţul ei, Vitalie Catana, sunt părinţii unui băiat Leo, de 2 ani.

Cristina Tomac

g g1 g2 g3

Inapoi la arhiva noutaților