[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Gheorghe Cavcaliuc a avut o întâlnire cu cei mai faimoși bunici din Moldova
16 Martie

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, a avut astăzi o întâlnire cu cei mai faimoși bunici din Moldova. Este vorba despre Lidia și Tudor Bejenaru, care au participat cu formația Zdob și Zdub la Eurovision în 2005, transmite CURENTUL.

Întâlnirea a avut loc în contextul pregătirilor pentru lansarea proiectului „Bunicii Grijulii”, demarată de IGP, și care va fi lansată la 4 mai 2018.

Cei doi bunici nu au rămas indiferenți și vor promova proiectul în localitatea natală.

„Cu înțelepciune și o căldură sufletească profundă, bunicii au ascultat atent și s-au familiarizat cu proiectul demarat de Inspectoratul General al Poliției, menționând că sunt foarte încântați de inițiativele care vin să susțină persoanele vârstnice, dar și să contribuie la siguranța copilașilor acestei țări. Atât bunica Lidia, cât și bunicul Tudor au decis să nu rămână indiferenți și să aducă un aport la proiect prin promovarea acestuia în localitatea lor”, a scris Gheorghe Cavcaliuc pe o rețea de socializare.

De asemenea, bunicii vor participa la lansarea proiectului.

„Totodată, la 4 mai 2018, atunci când ne propunem să lansăm proiectului, bunica va bate toba pentru a da start activităților „Bunicilor Grijulii”. Nu uitați, copiii sunt tezaurul, iar bunicii diamantul acestei națiuni!”, a mai scris Gheorghe Cavcaliuc.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților