[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) „Franzeluța” – prezentă la expoziția „Republica Moldova Prezintă” desfășurată la Brașov
15 Iunie

„Franzeluţa” S.A. participă, în perioada 14 – 16 iunie, la cea de-a II-a ediţie a expoziţiei „Republica Moldova Prezintă”, desfăşurată în Piaţa Sfatului din Brașov, România, alături de alte companii din ţara noastră, transmite CURENTUL.

Inaugurarea evenimentului a avut loc în prima jumătate a zilei de astăzi, începând cu ora 11.00. La ceremonia solemnă au fost prezenţi membrii CCI din Republica Moldova şi Braşov, România, precum şi alte oficialităţi.

Pe parcursul celor trei zile de expoziţie, reprezentanţii Combinatului de panificaţie „Franzeluţa” S.A. împreună cu distribuitorul principal al produselor „Franzeluţa” pe teritoriul României, firma „Mai Serv” SRL, vor organiza degustaţii şi prezentări la o gamă largă de produse. Totodată, se va pune un accent sporit pe familiarizarea consumatorilor din acea regiune cu sortimentul pâinii de secară şi anume: pâinea „Livadia”, „Nucuşor” şi „Borodinschii”, mult cunoscute şi solicitate pe alte pieţi externe.

Directorul comercial al „Franzeluţa” S.A., Lilian Zaporojan, a participat la întrevederile B2B, care le-a permis celor peste 100 de producători autohtoni să poarte discuţii cu potenţialii parteneri. „Pentru “Franzeluţa” S.A. această expoziţie este o oportunitate de a stabili noi relaţii de colaborare şi de extindere a noilor pieţe de desfacere pe teritoriul României” a declarat Lilian Zaporojan.

Expoziţia este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Camera de Comerţ și Industrie Braşov şi Primăria Braşov şi are drept scop facilitarea schimbului de experienţă şi amplificărea relaţiilor comercial- economice cu România.

Expoziţia va dura până duminică, 16 iunie.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților