[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Fondatorul „Edelweiss” – la sfat cu primarii care au câștigat concursul „Satul Viitorului”
29 Mai

Vlad Plahotniuc, liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM) și fondatorul fundației „Edelweiss”, a avut o întâlnire cu primarii care au câștigat concursul „Satul Viitorului”, transmite CURENTUL.

Pe o rețea de socializare, Vlad Plahotniuc a menționat că „Edelweiss” va susține mereu inițiativele oamenilor care vor să creeze o viață mai bună cetățenilor.

„Cu primarii gospodari ai întotdeauna multe de povestit.

Acesta este şi motivul pentru care m-am întâlnit cu cei ce au câştigat concursul „Satul Viitorului” inițiat de Fundația „Edelweiss”. Ei sunt cei cinci primari gospodari pe care Fundația îi va sprijini să finalizeze câte un proiect pentru comunitățile pe care le reprezintă. Edelweiss va susține tot timpul oamenii care îşi doresc să construiască o viață mai bună pentru moldoveni.

Felicitări primarilor şi locuitorilor din aceste localități!

Vă doresc spor la treabă şi idei bune!”, a scris Plahotniuc.

Amintim că, în data de 3 martie a.c., Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” a iniţiat un Concurs în cadrul proiectului naţional „Satul viitorului”, al cărui obiectiv principal este modernizarea localităţilor rurale din Republica Moldova. Potrivit Regulamentului concursului, primarii din toată ţara au avut posibilitatea să trimită la sediul Edelweiss unul sau mai multe proiecte, urmând ca 5 cele mai bune dintre acestea să fie finanţate de către Fundaţie.

4

3

2

1

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților