[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Experta în protocol Ariana Dermenji, premiată la Moscova cu prestigioasa distincție „Pentru contribuție în dezvoltarea și popularizarea profesiei”
8 Februarie

Experta în protocol, Ariana Dermenji, autorea Ghidulul practic „Protocolul Instituțional”, a fost premiată la Moscova, Federația Rusă cu prestigioasa distincție „Pentru contribuție în dezvoltarea și popularizarea profesiei” („За вклад в развитие и популяризацию професии”), ea devenind laureată la Concursul Internațional pentru Protocol și Etichetă „Primele Persoane”.

Pe pagina sa, Ariana a precizat că, distincția a fost vociferată încă la data de 14 Ianuarie 2022 în cadrul ceremoniei de premiere organizată de Organizația Internațională pentru cooperare din Federația Rusă, dar din cauza condițiilor restricționate de călătorie și imposibilitatea de a fi în ziua premierii la locul desfășurării acesteia, înmânarea distincției a avut loc la 7 februarie.

„Este un premiu profesional prestigios în domeniul protocolului, etichetei și cooperării internaționale, indicând cea mai înaltă competență profesională.

Mai multe detalii despre concurs găsiți pe https://www.fepsmoscow.com. La baza aplicației mele pentru concurs a stat Ghidul practic „Protocolul Instituțional” al cărui autor sunt, și oferirea de cursuri practice în domeniul protocolului. Este o mândrie și o onoare pentru mine personal, precum și un impact semnificativ întru dezvoltarea relațiilor moldo-ruse și promovarea imaginii instituționale a Republicii Moldova în spațiul țărilor CSI”, spune Ariana Dermenji.

În semn de respect și mulțumire, experta, a decis să doneze câteva exemplare Uniunii Internaționale a Profesioniştilor de Protocol, astfel încât colecția lor să cuprindă prima carte moldovenească despre protocolul instituțional și, de asemenea, pentru a putea folosi informațiile culese cu atenție în acesta și ulterior să îl aplice în practică.

În cadrul întrevederii cu reprezentanții „Organizației Internaționale pentru cooperare” (ООО «МОС»), experta din Moldova a discutat mai multe subiecte, printre care promovarea Ghidului privind „Protocolul Instituțional” pe teritoriul țărilor CSI și instituirii unei colaborări în acest sens.

DRS_0006 DRS_0032 DRS_0060 DRS_0088 DRS_9809

Inapoi la arhiva noutaților