[ X ]
[ X ]
[ X ]
FOTO DIN ARHIVĂ! Acum e celebru, dar primul său salariu a fost de 350 de lei. Cine e actorul
7 Martie

Actorul Emilian Crețu, alias Doamna Dora sau Domnișoara Geta, a început să lucreze încă din studenție, iar primul său salariu a fost de 350 de lei. Despre aceasta el a vorbit în cadrul proiectului CURENTUL –  „Carieră de succes”. 

„Profesia am ales-o de mic copil. Știam exact că vreau să fac teatru. Deși, când eram mic nu prea mi se arata o carieră frumoasă  în acest domeniu fiindcă nu prea eram încurajat de mulți. Ei, teatru este prost plătit și bla,bla,bla… Eu am fost mereu pe poziție  și am zis: „Eu voi face facultatea pe care o vreau eu și punct”.  Eram un drăcușor de mic. Așa am ajuns sa fiu student la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, la facultatea Actorie, Teatru și Film. Primul meu job a fost în sat. Noi îi ziceam la „zavod”, acolo se cultivau castraveți și vara mergeam pe deal la prășit, cules și tot tacâmul. Țin minte că primul meu salariu a fost de 350 lei în anii de studenție, am lucrat clovn într-un local, verile eram educator la tabăra din Sadova”, ne-a spus cel care acum are zeci de mii de vizualizări la filmulețele sale video.

Întrebat care este cheia succesului, Emilian Crețu a spus că depinde de la caz la caz.

„Nu am o cheie magică, dar sunt o persoană foarte ambițioasă și care are încredere în sine. Asta cred că e cheia mea de succes”, menționează el.

Cât privește planurile de viitor, celebrul actor a spus că nu are careva planuri exacte. „Sincer, eu nu îmi fac nici un plan, uite anul ăsta o să fac asta, sau asta, sau cealaltă. Lucrurile vin de la sine și eu cred în destin”, a mai spus el.

cretu

cretu1

cretu2

cretu3

emilian

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților