[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Cum decurge campania electorală a lui Chiril Gaburici? Candidatul a avut mai multe întâlniri
20 Februarie

Pe parcursul perioadei electorale, Chiril Gaburici, candidat la alegerile parlamentare în circumscripția 31 (Chișinău), a avut o serie de întrevederi și discuții cu locuitorii sectoarelor Ciocana și Rîșcani, transmite CURENTUL.

La întîlniri, oamenii au semnalat mai multe probleme, în consecință venind cu soluții și propuneri pentru candidat.

Împreună cu echipa, Chiril Gaburici merge zilnic să discute cu fiecare locuitor în parte din sectoarele Ciocana și Rîșcani, pentru a le prezenta programul electoral și obiectivele sale în calitate de candidat, dar și pentru a înțelege mai bine problemele locuitorilor din sector, care necesită rezolvare.

„Descoperim oameni minunați în Ciocana și Rîșcani! Oameni luptători, doritori să muncim, să facem condiții bune de trai pentru toți. Știu că sunt multe de făcut și împreună vom reuși. Apreciez faptul că oamenii sunt sinceri, receptivi și vin cu propuneri și soluții. Este un privilegiu și o responsabilitate pentru mine să muncesc pentru acești oameni, pentru a trăi într-un oraș mai bun, mai frumos și mai confortabil pentru noi toți”, afirmă Chiril Gaburici.

În cadrul discuțiilor cu cetățenii, Chiril Gaburici a declarat că multe s-au reușit în ultimii trei ani, dar la fel de multe lucruri urmează de realizat.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților