[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Cum arată și cine e posibila Prima Doamnă a Ucrainei, Elena Zelenskaya
4 Aprilie

În ultimele câteva zile, pe rețele de socializare se discută aprins despre rezultatele alegerilor din Ucraina, unde din primul tur a câștigat showmanul Vladimir Zelenskiy. După cum cunosc jurnaliștii, soția sa, Elena, a fost împotrivă ca acesta să-și înainteze candidatura.

2

Dacă despre Vladimir se cunoaște multe, soția sa, Elena se ascundea în umbra soțului său. Acum totul s-a schimbat. Zelenskiy a obținut câștig în primul tur, iar conform rezultatelor, soția sa poate să se pregătească de rolul Primei Doamne a Ucrainei.

În plan politic, soția lui Zelenskiy este absolut solidară cu soțul său. Căsnicia acestora se bazează pe înțelegere reciprocă. Vladimir este capul familiei, iar Elena își susține în toate soțul. După cum singură a declarat în numeroase interviuri, să-l lipsească de această inițiativă ar fi fost necinstit din partea ei. Elena a fost la primul Congres al partidului lui Zelenskiy „Sluga Poporului”, unde showmanul a fost ales în calitate de candidat la prezidențiale. Unele surse media transmiteau că și Elena face parte din partid, informație negată de soția lui Zelenskiy. Ea a declarat că se afla la Congres exclusiv ca să-și susțină soțul.

Elena Zelenskaya nu odată a declarat că nu se implică în campania electorală a soțului. Ea chiar a declarat că a fost împotrivă ca el să candideze, menționând că acest lucru nu este unul simplu și în viața de familie vor fi careva corectări și schimbări. Și, totuși, Elena s-a împăcat cu acest gând.

Cei doi soți sunt originari din aceiași localitate – Krivoi Rog din Ucraina, au învățat împreună în aceiași instituție de învățământ, în clase paralele. Totuși, abia peste câțiva ani, întâmplător pe stradă s-au ciocnit și de atunci sunt împreună. Au fost împreună 8 ani și în 2003 s-au căsătorit oficial. Împreună cresc doi copii – fiica Alexandra și feciorul Chiril.

Ambii soți sunt beneficiarii firmelor: OOO „Studioul Cvartal – 95”, Aldorante Limited (Cipru) și Film Heritage inc.

Cristina Parfeni

Sursa: woman.ru

Inapoi la arhiva noutaților