[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Ce au făcut polițiștii de frontieră pentru câteva familii
28 Decembrie

Angajații Poliției de Frontieră au decis să le aducă bucurie unor familii și micuților aflați în plasament într-un centru comunitar, oferindu-le daruri frumoase, transmite CURENTUL.

Astfel, câteva familii ale angajaților Poliției de Frontieră, care au suferit în urma incidentelor tragice sau care necesitau un ajutor, au avut parte de clipe deosebite. Micuții, dar și părinții acestora, au primit din partea polițiștilor de frontieră diverse cadouri, printre care produse alimentare, dulciuri, jucării etc.

Și copiii de la Centrul comunitar de asistență socială din satul Olănești, raionul Ștefan-Vodă, au avut parte de o surpriză uriaşă din partea polițiștilor de frontieră. Nu a lipsit nici Moș Crăciun de la eveniment, care la rândul său, și-a umplut sacul cu dulciuri și a pornit la drum spre copii, pentru a le organiza o adevărată sărbătoare. Micuții au spus poezii, au cântat și au dansat, aducând astfel lumină și emoții în sufletele celor prezenți.

De asemenea, polițiștii de frontieră au adus un strop de bucurie și în familia tinerei de 21 de ani, din raionul Sângerei, care a ajuns victima unui accident rutier. În prezent, tânăra este internată în secția Reanimare a spitalului Nr.1 Bălți, fiind în stare gravă.

Bunurile au fost procurate cu sprijinul tuturor angajaților Poliției de Frontieră.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților